2 Ekim 2012 Salı

Maviş peçete halkaları :)


Ürün Kod: 005

İçim öyle kıpır kıpır ki, siteye post koydukça, bir tanecik de olsa, mutfağımda pişen bir tarifi paylaşmamak için zor tutuyorum kendimi. Çünkü mutfakla aramızda (aman nazar değmesin), tarifsiz bir bağ ve aşk var. Yeni yeni reçeteler, yüreğimi her seferinde tazelemekte, ruhuma terapi uygulamaktadır. Hele de bu nimetleri fotoğraflamak, off tarifsiz bir aşk! :)


Açık söylemek gerekirse bu konuda muallaktayım.. Eğer tarif paylaşımına geçmeye karar verirsem, mutfağa dair başka bir site mi açmalıyım yoksa bu sitede ikisini birden paylaşabilir miyim? 

Fikirlerinizden, tecrübelerinizden faydalanmak, benim için büyük bir onur.

Bu postumuzdaki konudan daha fazla sapmadan ve çenemin bağları daha fazla gevşemeden hemencecik konuya dönüyorum;
Satışlarımızda, bir süre peçete halkalarıyla devam edeceğiz. Fakat Allah nasip ederse; şık ve şirin peçete, runner ve masa örtülerimizde satışta olacaktır...



Adet fiyatı : 3,5 TL
6'lı fiyatı : 20 TL
8'li fiyatı: 27 TL
12'li fiyatı : 35 TL


Sipariş için "gisitasarim@hotmail.com" adresinden iletişime geçebilirsiniz.


En derin muhabbetlerimle...



2 yorum:

Hakaret ve benzeri kalp incitici sözler olmadığı müddetçe, yorumlarınızın benim için çok özel ve değerli olduğunu belirtmek isterim.
Her türlü soru ve önerilerinizi yanıtlamak ise benim için ayrı bir keyif.
Sevgi ve baki muhabbetle...

Ne Aramıştınız?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

... GiSi ... © 2014-İLKBAHAR - "GiSi Tasarım" sitesinde yayınlanan ürünlerin, fotoğrafların ve yazıların tüm hakkı saklıdır. İzinsiz ve de kaynak gösterilmeden kullanılmaması önemle rica olunur. Emeğe saygı çerçevesinde, bu ufak ricamı göz önünde bulundururmanızı istiyor, sitede keyifli vakit geçirmenizi diliyorum. Sevgi ve muhabbetle...

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya